Отборът на Брюж победи с 1:0 ПАОК в първи мач от четвъртфиналите на

...
Отборът на Брюж победи с 1:0 ПАОК в първи мач от четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Игор Тиаго изпусна дузпа, но Брюж победи ПАОК и Десподов

Отборът на Брюж победи с 1:0 ПАОК в първи мач от четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Единственото попадение вкара Хуго Ветлесен още в 6-ата минута. Кирил Десподов се появи като резерва за гръцкия отбор в 62-ата минута, а някогашният му съотборник в Лудогорец Игор Тиаго стартира като титуляр, а през второто полувреме пропусна дузпа за домакините.

Белгийският отбор стигна до ранен гол. Той падна в 6-ата минута след пас на Феран Жутгла към Ветлесен, който технично прати топката в долния ляв ъгъл на вратата за 1:0.

В 19-ата минута Игор Тиаго стреля рисково с глава, само че след вдигнат байрак за засада. Бразилецът беше доста деен и постоянно се връщаше, с цел да оказва помощ на защитата на домакините.

В средата на първото полувреме Тиаго удари Кулиеракис при опит да се пребори за топката и получи жълт картон, а футболистите на ПАОК имаха искания даже нападателят да бъде изпъден. В 37-ата минута Жутгла майсторски задържа топката в наказателното поле и подаде на Ветлесен, само че бранител в бяло подложи крайник и попречи на норвежеца да се разпише за повторно. 

В 58-ата минута Жутгла опита шанса си, но Котарски внимаваше и избави.

Българският национал Кирил Десподов се появи в игра в 62-ата минута на мястото на Йоанис Константелиас.

Четири минути по-късно Игор Тиаго не съумя да се обърне в наказателното поле и да насочи изстрел. При ответната офанзива пас към Десподов, който беше на метри от вратата, беше кръстосан. 

В 77-ата минута Брюж получи правото да извърши дузпа след нарушаване на Котарски против Ониедика. Зад топката застана Игор Тиаго, който бе спрян от Котарски, който пък преди осъществяването на наказателния удар получи съвет от Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР